Workshops

Workshops

Skillbreak


För att göra livet lättare för alla återfinns nu alla mina kurser via skillbreak. Klicka på länkarna nedan för att komma till bokningssidan på skillbreak. OBS länken öppnas i ett nytt fönster!


Grunderna i Läderhantverk

Sy en plånbok, en enkel väska eller ett fodral i vegetabilgarvat svenskt läder. Du lär dig grunderna i läderhantverk och får stöd och feedback på arbetet från början till slut.

Pris 1600kr

Datum och mer info finns HÄR

Tvåltillverkning

Nyfiken på att göra egen tvål? Då är det här workshopen för dig!
Du får lära dig grunderna i hur du själv kan göra kallrörd tvål. Vi går genom hur du lätt får fram ett recept och hur du på ett säkert sätt rör din alldeles egna tvål. Vi arbetar i par så ta med dig bästisen eller grannen. Tvålen tar någon vecka på sig att stelna.


Pris 600kr

Datum och mer info finns HÄR

Tälj! Grundera

Vill du lära dig grunderna i hur du hantera en kniv och yxa? Då är det här workshopen för dig! Vi går genom olika träslag och dess egenskaper såväl som olika täljgrepp så att du sedan på ett säkert sätt kan tälja egna enkla föremål. 

Under kursen får du låna verktyg och kommer kunna tälja ett enkelt alster så som en smörkniv eller krok. 


Pris 600kr

Datum och mer info finns HÄR

Bind din egen borste

Prova på att göra din alldeles egna borste.Lyssna och lär dig grunderna i hur borstar binds och tillverka sedan en egen.Vi kommer arbeta med förberedda kit och du får göra en liten kläd eller kanske skäggborste. Finns tid över finns även material för dig att skapa en borste eller pensel efter egen design.Vi använder oss av olika träslag, gethår och hästtagel för att binda borstarna.


Pris 800kr

Datum och mer info finns HÄR